Bilreklamer

Reklame på bil – med folie

Folier og print er den mest benyttede mulighed for at få reklame på din bil. Din bilreklame skal gerne fortælle en lille historie, om hvem du er. Bilreklamer bør også fortælle lidt om, hvad man arbejder med.

Bilreklamer med logo, tekst og dekoration

Udnyt din mulighed for en perfekt reklameplads ved at forsyne din firmabil med reklamer i form af logo, tekster og dekoration.

Skilte, klistermærker eller streamers på firmabiler

Det er vedtaget ved lov, at virksomheder skal have CVR-nummer og firmanavn på deres biler, hvilket vi naturligvis gerne hjælper med.

Når du skal opfylde lovgivningen om skiltning på firmabiler, er dette en oplagt mulighed for også at få lavet en effektiv reklame for din virksomhed, så du skaber ekstra skabe opmærksomhed om dit firma med bilreklame.

Med en bilreklame skaber du opmærksomhed for din virksomhed uanset hvor du kører hen. Hvis bilen kører i byen, holder hos kunder og på byggepladser eller helt andre steder, så laver du reklame for din virksomhed. Det er da effektivt!

Når dine nye reklamer til bilen er klar til montering, kommer du forbi vores værksted – her sker monteringen indendørs, så vi er sikre på, at skidt og snavs ikke ødelægger resultatet.

Kontakt os og få et godt tilbud på reklamer til din bil.