Pleje produkter

SiCare Bug Buster 500 ml


SiCare Bug Buster er en helt special insektfjerner med genial virkning der slår alt du har prøvet før! 
Bug Buster er lavet til hurtigt og effektivt at opløse og helt fjerne insekter og insekt rester på lakken uden at skade din lak beskyttelse.. 
Spray Bug Buster på overfladen og lad det arbejde i op til 30 sek. Brug evt en blød pensel til at løsne svært fastbrændte insektrester, spul af med vand eller tør efter med en klud.

Pris 69 DKK

SiCare Iron Buster 500 ml

SiCare Iron Buster er en helt special pH neutral fælg rens og flyverust fjerner som reagerer på metalpartikler som skifter farve til lilla når den kommer i kontakt med metalpartikler / bremsestøv.

Iron Buster kan bruges på fælge som daglig vask og på alle udvendige overflader mod behandling af flyverust.  Iron Buster er pH neutra og kan bruges sikkert på alle normale overflader,  har man speciale sarte overflader Og i tvivl om iron Buster vil skade så lav altid en test et ikke synligt sted. 

Pris: 85 DKK

SiCare Tar & Glue Remover 500 ml

Tar & Glue Remover er en stærk og effektiv tjærefjerner, som øjeblikkeligt vil opløse tjære på lakken. Den fjerner også olie, fedt, silikoner, voks, tyggegummi, brændstof pletter og limrester.

Brugsanvisning:
Påfør produktet på en klud og tør forsigtigt på de berørte områder og lad det sidde i MAX 30 sek.. Brug en mikrofiber klud til at løsne tjære og lim. Skyl efter med rigeligt vand og vask bilen med shampoo
Bruges produktet på plastik, lav da altid en test først på et ikke synligt sted, men kan bruges på de fleste plasttyper uden at skade ved korrekt brug

Stærk lugt så god udluftning kræves. 

Pris: 109 DKK

SiCare Tire Wax 500 ml

Tire Wax Original kan bruges på dæk og udvendig plastik og vinyl. Giver en ny glans. Indeholder silicone.

Påfør Tire Wax Original med en applikator på en ren og tør overflade, lad det trænge ind og tør efter med en ren klud.

Rens evt med SiCare All Purpose Cleaner inden påføring for et bedre og mere holdbart resultat.

Pris: 119 DKK

SiCare Interior Cleaner – Interiørrens 500 ml

SiCare Interior Clean er en klar til brug interiør rens til let rengøring. Kan bruges på al tekstil samt plast og vinyl. Dvs. Du kan rense ALT i din kabine ved blot at spraye på og tørre efter med en klud. 

kan sprayes direkte på overfladen eller påføres med en klud. Tør efter med en fugtig klud.

Ved kraftigere pletter på sæder eller sæde / måtterens anbefaler vi man bruger en blød børste i cirkel bevægelser som bearbejder sæben på overfladen og skum effekt opnåes som løsner skidtet som dermed løftes fra overfladen, herefter aftørres med en fugtig klud for at fjerne sæberester og skidt. 

Pris: 69 DKK

SiCare Interior Refresh – Interiørpleje 500 ml

Interior Refresh er et multi brugbart produkt som kan bruges ude og inde, i kabinen , motorrum, plastik lister, interiøret og endda på dæk , fedter ikke og giver en original og silkemat finish og ikke et kunstigt look som mange andre. 

SiCare Interior Refresh er med den nyeste teknologi en advanceret vand og polymer baseret, vinyl, gummi og plastik fornyer som plejer og behandler alle typer gummi, plastik og vinyl og giver en let farveforstærkning

Pris: 125 DKK

SiCare Leather Cleaner – Læderrens 500 ml

Leather Cleaner er et enestående produkt til sikker og effektiv rens af alle læder typer. Skummer let som indkapsler skidt efter det er løftet op af læder strukturen og nemt at afgøre og dermed løftes og fjerens skidtet sikkert fra læderet.  Leather clean er ikke aggressivt så man kan roligt rense selv den mest sarte læder type.  Kan også bruges på alcantara men husk at aftørre sæberester med en opvredet klud. 

Påføres enten direkte på læderet eller på en applikator eller klud. Massér læderet i cirkelbevægelser. Ved meget beskidt læder anbefales brug med en blød børste. Tør efter med en fugtig klud

Pris: 89 DKK

SiCare Glass Cleaner – Ruderens 500 ml

Effektiv glasrens som hurtig og nemt renser dine ruder stribefrit, spray på og puds med en fladvævet microfiber eller glas klud, brug den ene ende til at pudse ruden og den anden, tørre ende af kluden til at tørre efter med.

Pris: 59 DKK

Autodude Fælgrens og Flyverustfjerner 500 ml


Autodudes fælgerens er et simpelt, men effektivt produkt. Midlet leverer præcis, hvad du forventer af en fælgerens. Det løser bremsestøv og flyverust meget effektivt fra fælgen, samtidig med at det er enkelt og sikkert at bruge. Det er naturligvis muligt at bruge fælgrenseren på lak overflader, men så anbefaler vi en ren og skarp flyverustfjerner for de bedste resultater. Produktet er helt syrefrit (pH-neutralt), hvilket betyder, at det er sikkert at bruge på alle typer fælge, mens det også er let anvende for dig som bruger. Alt dette til en meget god pris!

Pris: 49 DKK

Valet Pro Concentrated Carwash – Shampoo 500 ml

Concentrated Car Wash fra Valet Pro er en kraftig shampoo med en ph-værdi på 6,5. Shampoo’en kan bruges både i din vaskespand, men fungerer også rigtig godt som en forvask via din skumlanse. Shampoo’en producerer en fin skum og indeholder masser af glidemiddel, så den hjælper dig med at udføre en så skånsom vask af din bil. Shampoo’en er rigtig god, hvis du har en lak som oftest bliver meget beskidt, eller hvis du gerne vil have en shampoo til når du skal vaske helt i bund.

Pris: 49 DKK

Valet Pro Snow Seal – Skylleforsegler 500 ml

Med Snow Seal fra Valet Pro kan du i løbet af et øjeblik forsegle og beskytte hele din bil. Den kan bruges som din primære lakbeskyttelse eller til at toppe din eksisterende lakforsegler eller voks op med. Alt hvad du skal bruge er en nyvasket lak, en skumlanse og Snow Seal. Så er du kørende. Produktet giver udover en god beskyttelse også masser af glans, samt afskyer vandet flot !

Valet Pro siger selv; “Det er den nemmeste måde at beskytte sin lak på”.
Og vi må bare give dem ret. Det er tosset nemt at give lakken ekstra beskyttelse, glans og super flot beading.

Pris: 95 DKK

Gtechniq W5 Citrus All Purpose Cleaner 500 ml

Denne bionedbrydelige blanding fjerner nemt både insekter og snavs. Den kan bruges til forskelle opgaver fx alt fra affedtning af motorrummet til at rense pletter fra bilens stofområde. Bruges rent til det sværeste snavs men blandes op til 1:100 for mindre snavsede områder.

W5 Citrus All Purpose Cleaner er specielt udviklet til at give meget effektiv rensning uden at påvirke fx coating, voks, tætningsmidler, eller  trim og kromdele.
Kan anvendes udvendigt, fx er W5 perfekt til insekt rens, samt udvendig rengøring af blandt andet dæk, lister mm.
Indvendigt anvendes W5 fx til rengøring af måtter, instrumentbord, sæder og meget andet.

Pris: 69 DKK

ADBL Bonnet – Tekstilrens 500 ml

Bonnet er et dedikeret produkt til rengøring af overflader i stof. Produktet er særligt velegnet til overflader i tynde stofflader som lofthimmel og sæder, da produktet ikke har behov for at blive suget op med f.eks. en tæpperenser. Det efterlader blot behandlede overflader med et pænt og rent look samt en frisk duft. Ideel til fjernelse af pletter og stænk. Produktet kommer klar til brug.

Bonnet er så simpel som du ønsker et produkt at denne type bør være, omend den er lavet til de lidt lettere rengøringsopgaver på stof. Dvs. produktet er rigtig fint til at fjerne stænk, snavs eller rester fra div. spild på overflader i stof. Ja, eller hvis stoffet ikke ser beskidt ud – men du gerne vil rengøre af og til, så er Bonnet også perfekt til den løbende vedligeholdelse. 

Pris: 75 DKK

ADBL Vampire – Fælgrens & Flyverustfjerner 500 ml

Vampire Liquid er en kombineret fælgrens og flyverust fjerner, som som hjælper med at opløse fastbrændte metalpartikler både lak og fælge. Konsistensen af produktet er let flydende. Dvs. at den løber, men løber ikke hurtigt. Herved får du specielt på horisontale flader som døre og bagklap ekstra arbejdstid og herved større effektivitet. Samtidig med at produktet er ph-neutralt, er det sikkert at bruge på alle flader – og derfor godt til løbende vedligehold mellem dine vaske. Bruger du produktet på dine fælge, vil opleve en hurtigt farveskift. Den laver ligeledes en fin skum når den berøres, hvilket er med til at nedsætte friktionen og løfte snavs fra overfladen.

Pris: 105 DKK

Auto Glanz Bug Off – Insektfjerner 500 ml

Med Bug Off får du en lakforsegler og voks sikker insektfjerner – der effektiv nedbryder insekter og deres efterladenskaber. Den er lavet i en specielt gel-agtig citrusbaseret formel, så den nærmest klistre sig fast til overflader der behandles. Du får derfor længere arbejdestid og et mere effektivt produkt. På den velplejede lak kan du stort set nøjes med at spraye på og spule af. Så slipper du for at gnubbe og ridse lakken for at fjerne insekterne. 

Auto Glanz hader lige som os insektsplat på fronten af bilen.
Den syre som insekterne indeholder, kan upåagtet af din lakbeskyttelse – hurtigt gøre skade. Din lakbeskyttelse vil blot give dit et større vindue hvori du kan vente med at fjerne dem. Men, du skal sørge for at få dem væk så snart du kan !

Pris: 50 DKK

Auto Glanz Spritzer – Forvask

Auto Glanz Spritzer – Forvask

Spritzer er en ekstremt effektiv og utrolig prisbillig citrus-baseret prewash, som kan bruges både via pumpesprayer eller skumlanse. Den er langt mere effektiv end en ph-neutral forvask, hvorfor den fjerner let og effektiv vejfilm og insekter, selv hvis den fortyndes meget. Det gør forvasken nemmere og hurtigere – og du har herefter behov for at berøre bilen mindre for at få den ren.

  • Typisk prewash i forstøver eller skumsprayer – Fra 1:25 og helt op til 1:250
  • Ved brug i skumlanse – Brug mellem 25-200 ml Spritzer og fyld resten op med varmt vand.

Pris: 70 DKK

Ewocar Special Drying Towel – Tørrehåndklæde 40×60 cm

Special Drying Towel er Ewocars monster af et 1200 GSM’s microfiber håndklæde beregnet til aftørring efter vask. Håndklædet er lavet i den moderne twisted loop fibre på begge sider af håndklædet. Det giver alt i alt et håndklæde som er super absorberende. Så absorberende at det store håndklæde alene kan aftørre flere biler af gangen. Kommer i 2 forskellige versioner i hhv. 60×90 cm samt 40×60 cm. 2 praktiske varianter ifht. at have et til at tørre hele bilen med, samt et mindre til at tørre efter med.

Pris: 120 DKK

Auto Glanz Double Twist 60×90 cm – Microfiber Håndklæde

Med vores Double Twist Microfiber Håndklæde får du et ekstremt absorberende microfiber håndklæde. Så absorberende, at det er lykkedes os at aftørre 3 biler med det samme håndklæde (!) Håndklædet er med fibre af den moderne twisted loop type. Hvor de typiske håndklæder kun har denne type fibre på den ene side (for at spare penge), er Auto Glanz gået all in og fået lavet et håndklæde der har disse fibre på begge sider. Auto Glanz svar på det ultimative microfiber håndklæde til aftørring efter vask.

På lodrette flader, folder du blot håndklædet i 2-3 gange til en flade der passer dig. Herefter trækker du det forsigtig over fladen.

Vedligeholdelse:

  1. Vask det på max 40 grader med vaskemiddel beregnet til microfiber
  2. Tør det i tørretumbler på kold luft/skåne. Det vil åbne fibrene

Bemærk: Vask det ikke samme med øvrigt vasketøj, microfiber med lange fibre samt microfiber brugt til aftørring af vokse mv.

Pris: 170 DKK

Microfiber Madness Incredipad

Incredipad, er en stor vaskepad i microfiber. Udviklet med specielle fibre til at kunne glide ultra let henover selv den mest beskidte overflade og opsamle skidtet dybt inde i fibrene indtil den skylles. Og selvfølgelig produceret med den velkendte indbyggede skummembran der sikre at at den kan indeholde ufattelige mængder væske, der sikre maximalt glidemiddel til når den kører henover lakken.

Kort fortalt en advanceret og langt mere skånsom version af den klassiske vaskesvamp som er fy fy for bilpleje entusiaster.

Pris: 105 DKK